Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Sunday, July 15

Pakai Baru 3 hari Nampak kesan Positif

1:03 AM 0 Comments
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillh fiza baru dpt cube Cleanser & Toner Youth Shaklee








Dua ni yg paling basic uols wajib beli dulu sebelum amik set yang lain tau

Kalu tidak, silap silap muka akan naik jerawat lagi teruk tau. So dptlan nasihat dr sid yg bertauliah tau.

Jika makcik hakak abang ade masalah JERAWAT, JERAGAT, KUSAM , KERING & BERMINYAK

Youth Skincare dr shaklee dpt membantu. 
Mcm pelik eh cmne 1 jenis boleh rawat semua jenis kulit eh

Sebab youth shaklee ni bezanya dgn produk lain
🌸 Telah dibuat kajian selama 8 tahun utk semua jenis kulit dan kandungan youth komplek dlm skincare akan mengawal, serta baik pulih masalah kulit secara semulajadi

🌸 Bahan bebas dari 1500 bahan kimia yg terdpt dalam kebanyakkan skincare dipasaran dunia

🌸 Bahan terdiri dari tumbuh-tumbuhan sahaja, tiada langsung unsur haiwan didlm skincare ni

🌸 Paling rare, kandungan Youth Komplex dalam skincare shaklee telah dipaternkn yer, so takkan dpt ditiru oleh mane mane skincare di dunia ni. 

🌸 Malah sekarang ramai pesaing shaklee cuba untuk membina dan mengkaji produk youth skang ni

Baru je dgr berita Johnson &Johnson kena bayar saman sebab jadi punca 22 wanita kena kanser. Gila kau

Produk kat drugstore pun skang dah xleh percaya tau. Bahaya sungguh

Fiza share testimoni yg ade ok












Kalu ada budget amik la FULLSET, tapi jika lurang leh cuba TRIAL SET, kalu kurang juga amik 2 barang ni hah

Insya allah dlm masa 3 hari dah nampak kesan positif tau. 

Klik je link ni fiza akan xplain nnt ok
Klik je link ni 👇🏻👇🏻👇🏻
https://api.whatsapp.com/send?phone=60133461846