Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Monday, April 9

Urut terseliuh dan Bersalin

Fiza da sorang tukang urut yang sangat bagus
Asalnya memang dapat melalui blog juga untuk urutkan aisya haritu

Aisya pernah jatuh tersliuh masa main gelongsor kat taman permainan. Time tu aisya baru umur setahun 5 bulan. Agak teruk juga terseliuhnya sampai tak boleh jalan dan dia nangis je. Kesian

So cari contact untuk urut, dapat acik ni fiza panggil Cici dok kat pandan indah. Tak jauh dari ampang point tu 

Alhamdulillah, acik tu urut memang bagus, menangis dia sambil urut aisya sebab kesian budak kecik kena urut nangis2. Nasib kami dtg awal, tak masuk angin lagi

Lepas urut aisya tak berjalan dalam 2 hari maybe sebb bengkak pada otot tapi urat semua da betulkan. Lepas hari ke3 datang lagi urut walau tak perlu. 

Lepas tu aisya dah boleh jalan, walau berjengkit-jengkit sikit. Dalam masa 1 minggu lebih baru aisya boleh berlari

Lepaa dari tu semua family member yang sakit terseliuh atau sakit memang suggest urut situ semuanya serasi. Sebab dia akan urut betul-betul sampai baik tau. Harga pun reasonable sangat

Dia pun buat urut bersalin, sengkak semua lah. 
Boleh contact dia untuk urut ye

Contact
Cici urut : 0169488360

Kalu da masalah pape boleh hubungi dia yer. Insya allah sangat bagus urutnya tu.