Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Friday, April 6

Chapati & Puri Sodap !!!

 Semalam ada event di UTC Dato keramat, belim habis meeting fiza dah sabar nak makan chopati yang famous kat utc tu

So first time la fiza makan kat kedai sengsorang sebb tadi keluar pagi, malas nak bawak kereta dan bebudak pun tido lagi kan. Datang td adik hanyar alang-alang dia keluar kerja kan

So order untuk makan dan order untuk tapau juga. Fiza order set Seleping tosei & Roti piri bersama kiah keema. Sedap baq hang. Dah la banyak, roti pun sodap





Nampak tak? 
Daging dia pun banyak, memang puas hati. Set ni harga dia dalam RM6 je

Ni list harga dia





Kedai ni kedai melayu, bukan mamak ke india
Yang uli dan masak tu pun orang melayu kita juga
Tenpat ni pun ada TV3 Jalan-jalan cari makan dayang rekomen tempat ni



Kenyang dah makan , tinggal sikit capati tu.nanti nak amik set roti puri je sebb roti dia sangat la lembut dan sodap.

So kita dah tapau set roti puri dan tosei untuk orang kat rumah plak. 

Balik baik grabcar je. Dekat je tapi malas naik tren, sebb still kena jalan kaki nk sampai umah. Caj rm5 je. Jadilah kan

FiZa malas nak jalan sangat bila ngandung ni. Haha. Gediks je. Nnt kat rumah nk ngemas rumah bagai

So kalu teringin nk makan boleh mai sini oke.