Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Monday, March 12

Yeah !!!. the 3rd is coming !!!

Semalam ada kelas RYG bertajuk " Kurus Langsing dengan Mudah" di whatsapp
.
Hakak memang sangat berkobar dengar sharing orang nk kurus tu. Dia comparekan dengan pakej "London Weight Management" yang bernilai puluhan ribu tau
.
Memang kurus pun tapi dia rupaya loss muscle dan bukannya loss fat. So bila dia stop berat dia rebound balik.
.
Dah la naik balik tambah kurus yang tak cantik. Kurus flabby dan tak cantik. Huhu. Tak fit orang kate
.
Bila dia try set shaklee untuk kurus. Pergh dia nyer result mmg terbaik kau
.
Untuk kurus kena ada 3 proses tau
1. Proses Detox
2. Proses Bakar
3. Proses Bina
.
Barulah cun dah comel badan kita tau. Kalu jaga makan lagilah cepat.
.
Ia bukan lah set magic , u makan terus kurus. Tidak.
.
Pemakanan adalah benda paling penting tau.
Cume dengan bantuan set kurus shaklee ni akan kurangkan nafsu nak makan tu dan dlm masa yang sama tingkatkan metabolism serta bakar lemak
.
Nak dijadikan cerita, iols nk beli lecithin dan omega sebagai agen bakar lemak tapi lecithin ni tak boleh untuk ibu mengandung tau
.
Sebelum iols order dalam web shaklee, hati terdetik nk try pregnancy test dulu walau period lagi 6 hari. Haha
.
Curi curi tau iols g beli masa shopping brg dapur. Siap beli 2 set lagi tau. Yang 20mui  xsilap.( Kadar sensitif untuk menilai hcg  dlm air kencing)
.
Sbb kena iols rasa nak try test upt ni sebab dua 3 hari rasa sedikit lesu dan sedikit mual.
.
So balik shopping tu dlm ptg dah tau.. try naik clear u
.
OMG OMG Alhamdulillah..
. The 3rd is coming ❤️❤️
..

So instead of beli lecithin, iols beli set premium berpantang untuk kesihatan baby dan juga kesihatan mama dia juga.
.
Nak bagi lebih bertenaga dan semangat lagi untuk cari rezeki keluarga kami yang makin bertambah ni