Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Wednesday, January 31

Kawan Minta “Couple” masa muka tengah jerawat penuh satu muka!!!



Penat kan kalu ada jerawat Batu terutamanya. Dengan sakit nya, dengan merahnya, dengan parut yang bakal di tingalkan nanti

Fiza sendiri pun memang da masalah kulit sejak dari remaja lagi
Makan la macam-macam jenis ubat, krim atau supplement memang agak payah nak hilang
Fiza dan Jerawat memang tidak dapat dipisahkan dulu



Kisah Fiza, Jerawat dan BF

Fiza dengan Ex-Bf aka Husband kita sekarang berkawan dah agak  lama juga. Berkenalan di tempat kerja sebuah café di Ampang point dulu.

Bila kerja maybe kena jagkitan atau ape, muka naik jerawat penuh satu muka tau. Penuh tu as Jerawat yang kecil dan sederhana besar yang tengah merah tu. Penuh satu muka dari pipi, dahi, dagu dan semualah.

Bayangkanlah, tapi time tu lah BF kita minta couple kan. Katenya walau jerawat . Muka kita sweet. (haha, gelak lah.) So since then, fiza dah cube macam2 rawatan. Da la berkurang sebab dah ade BF kan.hahahak

Sampaila hakak jumpa Shaklee. Set terbaik adalah vivix. Kulit hakak memang da masalah dari dalam.


Set Fiza amik untuk jerawat

Dulu fiza amik yang basic je, Vitamin C dan ESP. Ok juga tapi tak kulitk berapa ketara sangat cume jerawat tak banyak dan tak adalah naik besar dan merah sangat

So I try VIVIX pula, dah result nya sangatlah wow. No more jerawat dan kulit pun mcm lembab je
But now fiza makan Vitamin C, Garlic, Vitamin E dan ESP

Kalu fiza xda salah satu ni, rasa xlengkap kulit dan protection kulit macam hilang. Senang naik sensitive jadinya

So kalu korang ada masalah jerawat batu ke jerawat pasir. Boleh try ni
  1. Garlic Complex :sebagai antibody semulajdi. Buang racun bakteria akibat jerawat
  2. Vitamin C: Sebagai anti oksidan, mencerahkan dan menganjalkan kulit
  3. ESP: Protein untuk sel kulit dapat renew dengan lebih baik (Sel rosak dapat diganti)
  4. Vitamin E : Anti oksidan Kuat untuk kulit, Melembabkan kulit dan parut cepat hilang

Ini antara ringkasan apa yang fiza guna dan suggestkan untuk semua customer fiza yang ada masalah kulit berjerawat


Jangan risa pasal harga sebb Fiza akan bagi harga kawan-kawan je. Nak jadi kawan fiza tak? hihi

KENAPA PERLU BELI DENGAN FIZA?
Fiza akan consult setiap pelanggan bergantung pada masalah dan keperluan. Dan fiza akan pastikan pelanggan fiza akan dapat hasilnya selepas setiap pembelian. Fiza akan cuba bantu sehingga setiap masalah selesai.


Ingin dapatkan harga PROMO dari Fiza boleh whatsapp cepat ye

Fiza Mahmod 
SMS/WhatsApp : +60133461846
Personal FB : Puan Fiza
Instagram: @cantiksihatfiza