Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Tuesday, December 12

Pengalaman Bersalin Mikhail SET BERPANTANG/BERSALIN SHAKLEE

Assalamualaikum ..


Alhamdulilah, mesti ramai yang mencari cari apa yang nak guna masa berpantang nanti kan. Lebih lebih kalu anak sulung..




Kita biasa nak tahu 

  • Apa yang kita perlukan sebenarnya masa berpantang
  • Vitamin atau Jamu ape yang nak makan
  • Boleh banyakkan susu tak?
  • Boleh cepat sembuhkan luka tak
  • Badan jadi cergas dan sihat
  • Lepas berpantang nanti badan GEMUK ke?
  • Nak kena beli set kurus lagi
  • dan banyak lagi persoalan yang biasa nya orang akan tanya.

Fiza dah ada 2 orang anak (Ayraff Mikhail dan Aisya Medina)
Kedua duanya memang berpantang Guna Shaklee tapi TAK LENGKAP

Beza sangat sebab yang sulung fiza tak amik full set dan amik beberapa sahaja
Tapi masih menghasilkan result yang terbaik juga



Pengalaman Si Abang Mikhail

Hanya Guna AlfafaComplex, Bcomplex, Vitalea dan Vitamin C sahaja
Sebab budget yang agak ketat masa tu

Bukan takda jamu lain yang murah,..ADA. Banyak juga
TApi sebab fikirkan vitamin ni boleh makan sampai ke habis pantang tau.
Terus tambah cikit untuk jadi set penyusuan.


Dan alhamdulillah..



Badan Fiza TAK LETIH LANGSUNG

Sampai Mak fiza tanya, apa rasa masa pantang ni, haha
Fiza just cakap " Entah la ma, rasa cam biasa je"

Susu badan tak yah cakap lah..
TERLAMPAU BANYAK sampai Mikhail lepas susu sendiri dan terus susu "Mancut" kat muka dia. Korang boleh bayangkan tak
Menyusu sebelah, sebelah dah "Memancut" Keluar dengan banyak nya
Entah berapa kali nak kena tukar baju
Fresh From Womb (few hours after)

Tak bengkak susu ke?
Bengkak juga susu sebab walau mikhail menyusu kuat tapi susu tetap banyak dari HARI PERTAMA lagi.

Tak PAM ke ? pam juga guna tangan je lah "Marmet" orang panggil kan
Sampai penat tangan den pam susu..

So Sepanjang berpantangkan mikhail memang fiza TAK PERNAH BERJAGA MALAM. dan Mika tak pernah kena kembung perut ke.. Lapar ke..

Minum susu sikit cepat kenyang sebab banyak dan pekat.
Berterusan sampailah terus menyusu sehingga SEKARANG..
Asyraff mikhail nak masuk 4 tahun (4/1/2014)
Nak masuk 1 tahun

4 months 

Fiza cerita mengikut pengalaman sendiri
Insya allah segala nutrisi penting kita boleh dapat set Lengkap Shaklee

Takda budget nak beli lengkap boleh beli sedikit sedikit.
Insya allah berbaloi sangat.

Yang tak berbaloi tu sebab korang tak makan.
Alasan nya Pil banyak sangat,,adoi

Kak.. nak badan sihat, nak anak sihat ,nak cantik atau kurus semuanya perlukan pengorbanan.

nanti fiza akan share pasal Aisya pulak ok?




JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan
Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.



NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1256106)
hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6013 346 1846 (Fiza Mahmod) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya


Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah.







Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain?
Jom sertai team business kami,  yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.




Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Fiza
Hubungi Fiza untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Fiza Mahmod 
SMS/WhatsApp : +60133461846
Personal FB : Puan Fiza
Instagram: @cantiksihatfiza