Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Wednesday, December 13

Pengalaman Berpantang Aisya Medina dengan Set Berpantang /Bersalin Shaklee



Assalamualaikum..

Aisya Lahir pada 1 May 2016
Yes, Hari labour day

Malam tu berjalan ke Uptown Jalan Reko Kajang, konon nya nak cepat la budak ni keluar. Dan alhamdulillah berjaya

Aisya lahir pagi dalam kol 10 lebih cmtu di Hospital Ampang (Best tau hospital ni)
Tapi hospital kerajaan ni biasanya memang katilnya cepat penuh so lambat cikit fiza masuk wad lepas bersalin tu.

Masuk je wad bersalin memang semua dah tunggu lah.
Pengalaman bersalinkan aisya memang tak sama dengan yang abang. Sakit dia memang lain macam.
Jahit koyak memang banyak juga lah..

Masuk wad dalam tengahri ke petang, entah dah xhingat sangat tapi..
Fiza tanya lah nurse bila boleh keluar eh, perlu tunggu esok ke?



Dia kate asalkan baby dah berak dan kencing boleh  balik dah

Dok la mama tunggu adik supaya cepat berak kecing sebab nak balik haritu juga. bole?haha

Dan yes, aisya berak kencing kol 4 lebih camtu. dan kebetulan doktor tengah buat pemeriksaan kan. terus minta blik hari yang sama ..

yeay diorang bagi balik
Kol 6 lebih kam dah pulang ke rumah..alhamdulillah

Kenapa tak nak stay lama? Ni hospital kerajaan.So bila anak ko nangis nangis ke ape ke takda sapa nak tolong tau. Better kat rumah da ramai leh bantu. Lainlah dok hospital Swasta kan.

Ok,
So Hari pertama lagi Fiza dah start konsume Full Set Berpantang Shaklee

Full Set Pantang Shaklee (Post-Natal Set)
πŸ’˜ ESP
πŸ’˜ Ostematrix
πŸ’˜ Vita C Plus
πŸ’˜ Alfafa Complex
πŸ’˜ B complex
πŸ’˜ Omega Guard
πŸ’˜ Vita Lea

Apa kelebihan fiza dapat masa berpantangkan Aisya?

πŸ’¦ Badan Fiza langsung Tak Letih tau
πŸ’¦ Jahitan Banyak cepat Baik, cepat kering
πŸ’¦ Susu Badan Melimpah sama macam yang sulung dulu
πŸ’¦ Kulit makin cantik (Tiap hari tgk cermin)
πŸ’¦ Badan susut dengan cepat (Kurus cepat..dijamin)
πŸ’¦ Langsung tak stress
πŸ’¦ Anak Tak pernah berjaga malam

Lepas pantang rasa kulit sangat glowing tau. Tak payah pakai makeup pun
Glowing je rasa kulit fiza lepas bersalin. Tak yah makeup pun

Mikhail & Aisya


Tapi sayangnya, aisya memang tak kuat minum susu macam mikhail dulu.

Susu banyak, kita suh dia minum dia ngamuk nangis tak mo.pelik kan

So si abang  baru putus susu dalam 5 hari
Mama bengkak susu , terpaksa suh abang mika yg minum semua

Bagaikan mengantk disorong bantal, Dengan pantas dia gantikan aisya minum susu. Sampailah sekarang dh nak masuk 4 tahun




So ni lah pengalaman serba sedikit masa fiza berpantang kan adik

Rasa macam  nk mengandung balik je, hiii

Tapi jika berminat dengan SET BERPANTANG  ni boleh hubungi fiza.

Fiza boleh bagi Set yang terbaik dan Ikot pada budget semua.

Insya allah



JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
πŸ’‹ Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
πŸ’‹ Semulajadi
πŸ’‹ Berkesan
πŸ’‹ Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
πŸ’‹ Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.


MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.


PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
πŸ’‹ Belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
πŸ’‹ Belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1256106)


Hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6013 346 1846 (Fiza Mahmod) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya


Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda?

Klik imej dibawah.





Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat.


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain?
Jom sertai team business kami, yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Fiza


Hubungi Fiza untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee.


Rakan Shaklee Anda

Fiza Mahmod

SMS/WhatsApp : +60133461846
Personal FB : Puan Fiza
Instagram: @cantiksihatfiza