Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Saturday, November 11

Wedding Anniversary ke 5

Bismillah..

Semalam jatuh nya ulang tahun perkahwinan kami yang ke 5

Kejap nye masa berlalu kan
Anak pun dah 2 orang sepasang






Tapi kan..

Kami terlupa tarikh wedding ni
Fiza teringat pun sebab tgk si Fizo & Mawar celebrate tarikh yg sama 10/ 11/ 13

Eh.. kami kawin tarikh 10/11/12
Haha..

So no flower or present what so ever coz laki den ni bukan jenis romantik pun

Geram tau.. kekadg teringin gak kan
Tapi nak buat cmno.. dah dia mmg peel gitu

Tapi esoknya planning nk makan kat BBQ Lamb Kemensah.. cm best. Sekali ko.. penuh giler

Pegilah makan kat Papa chop je pastu Beli Durian Musang Queen bukan king tau. Haha


Beli 3 bekas rm100. 1 simpan malam plak
Anak bujang kami hantu durian tau


Boleh la sayang
I sayang U

Yang penting hidup kita berkat je
Xsusahkan hidup orang
Anak-anak dan keluarga semua sihat

So korang, doakan kami yer

Mama Fiza