Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Saturday, November 11

Wan Emon sembuh dengan Vivix

Alhamdulillah..

Wan emon @ uwan ni nenek kepada husband fiza
Nenek belah mak . Dok kat Sri menanti Nogori 9
Umor dah 80tahun lebih tau


Naik kerusi roda kat klinik sbb kaki bengkak sangat

Sebulan lepas Uwan call kate Bengkak kaki dah dekat seminggu lebih.. tak nak surut

Kedua belah kaki jadi berat sangat. Bila pegang jadi tegang sgt dan keras tau. Jadi terik la orang kate

Tapi tak sakit, sampaikan dia larat nk jalan sebb kaki dia berat. 

Memandangkan takda sesapa leh jaga kat kg, maka kami bawak balik utk jaga Uwan. Alhamdulillah dia nak , sebab biasanya dia menolak

Kami checkup kat hospital dan makan ubat . Doktor kate uwan xda sakit ape2 based pd ujian dibuat. Result semua cantik

Ujian Air kencing, Darah, Jantung dan juga Xtray
Semua ni dalam satu tempat dan setel dalam masa 1 jam je tau..

Kitorang checkup kat Klinik Kesihatan Kuala Lumpur 
Best tempat nya.. luas dan selesa sangat tau

Kredit : google image

So doktor just bagi ubat buang air dari kaki sahaja. Tapi lambat sangat.

So kami belikan vivix utk Uwan. 
Makan sehari hanya 1 kali je sudu kecik tau



Sudu kecil je tau.. Bangun tidur je terus makan satu sudu kecil kfc tu.

Alhamdulilah.. kesan dia cepat juga. Kaki uwan dah makin hilang airny

Dan badan dia makin ringan katenya. Kencing manis ? Darah tinggi? Semua ok tau

Uwan dok sorang kat kg. So dia sangat perlukan suplement sihat utk kekal sihat 

Kate sayang orang tua. Takkan suplmnt terbaik kotng tak leh korbankan ye tak?

Mama Fiza