Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Tuesday, November 14

Urut Aisya Terseliuh

Assalamualaikum..

Since ahad baru ni aisya tetiba demam, sedangkan dia tengah lasak gan abang. Bangun tido petang terus demam panas

So mama just jelom kepala dengan air suam dan tarok cool fever. Dan fever temp pun xtinggi sangat.. still aisya kuat sangat menyusu. So I was sure bukan sakit tekak ni

So harini (selasa) bila kita nk dukung dia. Dia cm buat muka tahan sakit dan dia tak nak baring posisi baring menyusu sambil duduk tu. Mama sure dia terseliuh ni

Mama dok carilah dalam internet mane tukang urut yang ok sekitar kl ni.. yang ade banyak jauh jauh

Alhamdulillah dapat sorang makcik ni nama Cik cici( orang indonesia). So ni gambar masa aisya kena urut




Kesian dia sakit kena urut..

Makcik ni baru dapat menantu hari ahad tu.
Adalah menantu dia dok sebelah tu tgk aisya mengurut

Non stop dok puji si aiysa ni
Cantiklah, gebulah, comella, tinggi la .. macam-macam lagi tau

Naik geli pulak hati kita dengarkan. Tak sabar nak dapat baby la tue. Maybe xcited kan, yelah baru kawin kan
 
Mkcik tu dok kt Ampang hilir je
Nnt fiza share no tepon di ye

Mama Fiza