Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Friday, November 7

My sunshine Asyraff Mikhail

Asraff mikhail bin Mohammad Fadzil Faliq

Nama anak saya..nama ayah lagi panjang dari anak..

Sudah 10 bulan lahir ke dunia utk menyerikan lagi rumah tangga kami..alhamdulillah..

Lahir dengan berat 3.4 kg, induce normal birth.berteman dgn en esben di hospital ampang pada 4.1.2014

Amboi bukan main kenalkan si anak ye. Hehe.. Rase cam nak tamvah baby lagi plak..tapi tggu si mika besau cikit lah.

Dari hari pertama lagi saya dah amik set pantang shaklee.xmakan ubat jamu lain..lgpun mika kena kuning cikit tapi still boleh makan si shaklee ni.hgehe

Alhamdulillah, dengab set pantang juga anak den membesau dengab sihat, bobot dan gebu..hehe..

Sebulan sekilo sekilo dia naik.. Susu badan semestinya pekat dan banyak sampai memancut mancut ko..boleh bayangkan tak?? Hehe. Baju sentiasa basah jo.

Tapi kena tau juga supply n demand utk susu badan jadi banyak ye..bukan nya shaklee ni ubat ajaib tetiba banyak susu.

Den ni penah dalam 2 minggu xmkn shaklee, susu memang nasih banyak sampai la skabg tapi dia jadi cair..babycepat lapar jadinya..

Sapa nak balaja psl penyusuan ibu boleh rogerr roger mama ye. Susu ibu yg terbaik..cubalah sebaiknya.