Follow Us @shaklee.by.fizamahmod

Saturday, November 8

Anakku ramaai peminat

My son baru je nak 10 bulan..dah ramai betul peminatnya..hahaha..
peminat terdiri dari kanak kanak sehingga ke makcik makcik yang sukakn budak GEBU KEBOBOT!!!!

Asal pegang je GERAM, hehehe. kita sebagai mak ni BANGGA JUGAK lah..hehe. BUT safety diutamakan ye..risau mak dengan kes culik skang ni. Jgn bagi orang pegang anak kita sesuka hati ye..

MIkhail 1month . nak g cek doc.
1 bulan = 4kg

Tapi nasib baik mikhail xmau orang lain dukung gan orang lain. tapi mama lah yg jai mangsanya..hehehe

Oh ya, coming soon akan dapat baby lagi. but not mine lah.my sisteer in law. ue on 30th november ni. ia ah cop siap siap dah nak SHAKLEE untuk pantang dan Breseeding ni. Alhamdulillah..

Nak tengok tak my sister in laww yg cute miut ni..kecik sangat orangnya.tapi baby besau. harapnya semua akan ok..doakanlah ye.




SO sesiapa nak order SHAKLEE boleh hubungi saya ye

SET PANTANG
SET MENYUSU
SET KURUS

Fiza 010 295 2129